Aloitin viulunsoiton Lahden Musiikkiopistossa syksyllä 1999. Valmistuin samaisesta Musiikkiopistosta keväällä 2011 erinomaisin arvosanoin ja siirryin opiskelemaan Lahden Ammattikorkeakouluun musiikkipedagogiaa. Lahdessa kaksi vuotta opiskeltuani hain Metropolia Ammattikorkeakouluun, jossa aloitinkin opintoni syksyllä 2013. Suoritin vaihto-opintoni Kungliga Musikhögskolanissa Tukholmassa syksyllä 2015 ja toukokuussa 2017 sain lopullisesti musiikkipedagogiopinnot päätökseen.

Työskentelin kokoajan opintojeni ohella viulunsoitonopettajana ja esiinnyin monenlaisissa yhtyeissä,  orkestereissa ja produktioissa. Syksyllä 2018 sain ensimmäisen opettajanvirkani Lapuan Musiikkiopistosta. Useamman vuoden ajan mielessä kypsynyt haave Lappiin muuttamisesta tuli vihdoin todeksi kun loppukesästä 2020 pääsin muuttamaan Äkäslompolon tunturimaisemiin ja aloitin työt Kittilän kansalaisopistossa. Ylläksen alueella pyrin tekemään myös mahdollisimman paljon yksityisopetusta keikkailun ja muiden töiden ohella.

Saan pääasiallisen leipäni opetustöistä, mutta kalenterissa on aina jonkin verran tilaa esiintymisille esimerkiksi häissä, hautajaisissa ja muistotilaisuuksissa, sekä muissa perhe- ja yritysjuhlissa. Ota minuun rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilaisuuteenne sopiva esitys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s