Viulu on monipuolinen soitin. Klassisen musiikin lisäksi se taipuu erinomaisesti niin poppiin kuin kansanmusiikkiin.

Viulunsoitonopetuksessa minulle tärkeintä on se, että oppilaat viihtyvät tunneillani ja saavat juuri heille  henkilökohtaisesti räätälöityä opetusta. Jokaisen soittajan polku on erilainen, eikä vertailu muihin kannata. Suunnittelen opetukseni aina oppilaan toiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Näin toimimalla pyrin siihen, että soittamisesta ja musiikista tulisi kaikille oppilailleni pitkäaikainen ja rakas harrastus.

Moni ajattelee, että viulu soveltuu vain klassisen musiikin soittamiseen. Tosiasiassa viulu on hyvin monipuolinen soitin, joka sopii erinomaisesti moniin eri musiikkityyleihin. Suhtaudun kaikkiin genreihin avoimesti ja pyrin aina sovittamaan oppilaiden toivekappaleet viululle sopivaksi.

Viulunsoiton aloittaminen onnistuu melkein minkä ikäisenä tahansa. Tyypillinen aloitusikä on 5-7 vuotiaana, mutta onneksi yläikärajaa ei ole. Olen vuosien varrella päässyt opettamaan niin pieniä lapsia kuin 60 ikävuotta lähenteleviä aikuisia. On ollut ilo huomata, kuinka viulunsoitto tarjoaa haastetta ja iloa kaiken ikäisille soittajille.

Jos yhtään kiinnostuit ajatuksesta alkaa soittamaan viulua, ota minuun yhteyttä niin sovitaan tapaaminen ilmaisen tutustumistunnin (30 min) merkeissä. Omaa soitinta et tälle tunnille tarvitse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s